Viu l'energia emprenedora en directe!

Descobreix 'CONNECTA', on cada trobada és una nova oportunitat per a créixer. Apropa't i comparteix l'espai amb altres persones emprenedores; deixa que les converses flueixin i que les idees sorgeixin de forma natural. Prepara't per a viure l'energia emprenedora en directe!

Forma part de la nostra xarxa. Descobreix, aprèn i creix amb persones emprenedores que, com tu, volen transformar les seves idees en realitat. No esperis més, la teva propera col·laboració està a una inscripció de distància!

Sabem que el teu temps és preuat. Per això, cada trobada de CONNECTA està dissenyada per maximitzar les teves oportunitats de xarxa en un ambient dinàmic i enriquidor. Gaudeix de sessions ràpides i fructíferes que s'adapten al teu ritme emprenedor.

Les nostres sessions estan carregades d'energia i possibilitats. Connecta amb mentor@s, col·laborad@rs potencials, i persones emprenedores dins d'un espai vibrant i càlid. Deixa que la l'energia de l'emprenedoria t'il·lumini i t'obri portes cap a nous horitzons.

Ajuntament de Calafell
Oferta formativa

A continuació podeu veure els cursos que tenen la inscripció oberta. Fes clic sobre el nom d'un curs per obtenir més informació

Cercador
20/06/2024 VilarencZenit CONNECTA. Presenta la teva empresa Preinscripció oberta
17/10/2024 VilarencZenit CONNECTA. Presenta la teva empresa Preinscripció oberta