CONNECTA

Un espai per connectar, compartir i crear sinergies amb altres persones emprenedores

Com sorgeix CONNECTA?

La solitud de l’emprenedor no és un mite; és una realitat amb la qual molts s’enfronten dia a dia. Després de la pandèmia, aquest sentiment s’ha intensificat amb molts treballant des de la intimitat de la seva llar, comunicant-se a través de la “freda” interacció de les xarxes socials. Però, què passa amb l’energia que es genera cara a cara? Amb les sinergies espontànies que sorgeixen en un cafè compartit, en una mirada que coincideix, en la màgia d’un apretó de mans?

Així neix CONNECTA, una resposta a aquest buit, un pont cap a una interacció humana més autèntica. No només un esdeveniment de networking, sinó el bategar d’una comunitat emprenedora vibrant. La primera trobada de CONNECTA va encendre una espurna: la idea de construir un ecosistema on les idees, les persones i les oportunitats s’entrellacen en una dansa de possibilitats.

Què és CONNECTA?

En CONNECTA, creem un lloc on la solitud deixa pas a la col.laboració, on l’espai personal es transforma en un terreny comú d’abundància i creixement col·lectiu. Oferim un entorn on cada emprenedor pot sentir-se més acompanyat en el seu viatge, on la inspiració és l’aire que respirem i les possibilitats s’estenen més enllà de l’horitzó digital.

Vine a CONNECTA, on la teva passió pot trobar ressò, on les teves idees poden trobar aliats, i on la teva veu segur troba orelles atentes. Deixa’t portar per l’energia col·lectiva i descobreix fins on podem arribar junts. CONNECTA és més que una reunió; és una COMUNITAT d’empoderament emprendor.

Inscriu-te ara i comença a CONNECTAR!

Uneix-te a la pròxima trobada de CONNECTA i transforma la teva trajectòria emprenedora. Gaudeix de l'energia compartida, amplifica la teva xarxa i troba suport en el teu camí.