No et perdis el Coworking day 2023!

Xerrades, Tallers, Dinar amb Networking i molt més...
Apuntar-me

Es realitzarà en una única sessió el 16/11/2023

 

PROGRAMA

9:00h  ACREDITACIÓ | ACOLLIDA

Café de benvinguda

 

09:30h OBERTURA INSTITUCIONAL

Ajuntament de Calafell

Cowocat

 

10:00h TURBO-INNOVACIÓ.

Les claus de l’organització més exitosa al món: la NASA.

Ponéncia a cárrec de Santi Serrano

En Santi Serrano ens proposa una ponència per apropar-nos a la innovació des d’altres escenaris, però on la transversalitat, col·laboració ¡ coneixement són eines comuns al nostre concepte coworking. La NASA ens porta exemples llunyans, però a la vegada comuns. Descobrir perspectives diferents amb els mateixos objectius ens donaran més inquietud i coneixement per seguir innovant en el nostre sector.

 

11:00h ESMORZAR

 

11:30h  COWORKING THINK.

Taller a càrrec de Maria Batet

La María Batet ens proposa compartir ¡ generar idees junts, sense dubte, un dels objectius principals d’un espai de coworking. Coworking think, serà el resultat de pensar plegats d’una manera diferent. Comencem amb una xerrada inspiradora, que ens convidarà a imaginar, somiar i visualitzar propostes i oportunitats. Les notes visuals facilitaran el record de les idees principals. Més endavant, ens agruparem per a reflexionar sobre els reptes principals que enfrontem a la indústria del coworking. És aquí on es fonamenten les grans idees: a través de la col·laboració i la reflexió conjunta.

 

13:30h DINAR

Moment de seguir amb el networking d’una jornada enriquidora, però ja amb la tranquil·litat d’haver trencat el gel i poder contrastar els perfils, persones i coneixement conegut a la jornada de tot el matí.

Preu dinar: 15€ + IVA

– Necessari registrar-se abans a:

https://entradium.com/events/dinar-coworking-day

El dinar inclou la inscripció a l’activitat “Bateig de mar”.  Places limitades.

15:30h BATEIG DE MAR – NAVEGACIÓ AMB VELA LLATINA.

Inscripcions: ACTIVITAT 

A càrrec de Patí català

El concepte coworking i els seus valors, no estan inventats per nosaltres, és una herència de gran quantitats de referents en activitats i sectors, que ens poden mostrar on el treball en equip, compartir coneixement la capacitat d’ajuntar-ho ens fa aconseguir objectius plegats.

L’Associació del patí català de Calafell i els seus voluntaris, ens obren les portes a gaudir de com assumir i compartir aquesta experiència.

En petits grups (amb una participació limitada i inclosa al preu del dinar) ens mostraran amb una experiència al patí i sortint a l’aigua tots aquests valors comentats.

 

17:00h FI DE LA JORNADA

Agraïments per part de Cowocat

 

No et perdis aquesta Jornada!

Aprofita aquesta jornada per posar en marxa el teu Networking