AssessoramentEmpresarial

Calafell Empresa, un servei que pretén impulsar la creació, consolidació i competitivitat de les empreses del municipi a través d'oferir assessorament i formació tan als emprenedors que volen obrir el seu negoci com als empresaris que ja en tenen un.

Oferim tres serveis d'assessorament gratuïts als emprenedors i empresaris de Calafell, que cobreixen totes les etapes de la vida d'un projecte empresarial:

logo iniciaservei EMPRÈN: Formem part de la xarxa Catlaunya Emprèn per la creació d'empreses. Servei d'assessorament, acompanyament i formació en el procés de creació d'una empresa.

logo consolidaservei CONSOLIDA: servei d'assessorament i acompanyament en el procés de consolidació de negocis ja funcionant, treballant les àrees claus de l'organització.

logo empresa.ticservei EMPRESA.TIC: Assesorament i acompanyament en l'àmbit dels negocis online i el màrqueting digital.

esquema assessorament empresarial

Contacta amb nosaltres per a concertar una entrevista inicial:

  Servei Emprèn i Consolida: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Servei empresa.TIC: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   977 699 009 extensió 679

I t’ajudarem a posar en marxa la teva iniciativa...

Amb la col·laboració de:

logo ministeriologo unio europealogo gencatlogo catalunya empren

bannervilarenc