Accés a Proveïdors en condicions especials

Et cal un gestor? una pàgina web?
Algun altre servei?

Com a usuari actiu de Vilarenc Zenit pots accedir a serveis de proveïdors en condicions avantatjoses.

Què cal per accedir a les ofertes especials?

Només cal que siguis un usuari actiu de Vilarenc Zenit. Això simplement vol dir que fas servir els serveis físics de Masia Vilarenc Zenit o la xarxa vilarenczenit.cat en línia.

Per accedir a les ofertes entra al menú Ofertes Especials, busca l'oferta que t'interessi, clica el botó d'obtenir codi d'oferta i contacta amb el proveïdor amb aquest codi.

Accedir ara a les ofertes destacades


Vols ser un proveïdor destacat de Vilarenc Zenit?

Si vols que les teves ofertes apareguin de forma destacada tant online vilarenczenit.cat, com a l'espai físic de dinamització empresarial Masia Vilarenc Zenit, sol·licita ser un proveïdor destacat.

Què és un proveïdor destacat?

Una empresa o professional que fa ofertes avantatjoses als usuaris de VilarencZenit.

Què obtens?

Visibilitat dels teus productes/serveis i accés prioritari als usuaris de Vilarenc Zenit.

Què et cal per ser proveïdor destacat?

Complir amb uns mínims que garanteixin l'estabilitat i idoneïtat dels proveïdors. Aquests mínims es calculen segons els barems mostrats a continuació i que donen punts. Per ser proveïdor destacat cal tenir un mínim de 100 punts sumats els diferents barems.

Si tens 100 punts o més només has d'omplir el formulari de sol·licitud que trobaràs més avall aportant els documents requerits. En el termini d'una setmana se t'indicarà si has estat acceptat o no com a proveïdor destacat o si cal aportar alguna documentació addicional.

Forma jurídica empresa
 • SA = 75 punts
 • SL = 50 punts
 • Cooperativa = 35 punts
 • Autònom o SCP = 25 punts
Ubicació seu empresa
 • Calafell = 50 punts
 • menys de 40 km de Calafell = 25 punts
Temps en funcionament
 • Més de 10 anys = 50 punts
 • Més de 5 anys = 35 punts
 • Més de 2 anys = 25 punts
Nombre de treballadors
 • Més de 10 = 50 punts
 • Més de 3 = 35 punts
 • Més de 1 = 25 punts

Publicar ofertes destacades

Per publicar ofertes destacades cal haver ser acceptat com a proveïdor destacat.

Un cop siguis proveïdor destacat, des del teu perfil a VilarenZenit.cat podràs donar d'alta ofertes que es veuran a la secció d'ofertes destacades i que també es promocionaran en l'espai Masia Vilarenc Zenit als seus usuaris, per exemple quan facin un curs.

Les ofertes destacades han de ser acceptades per l'equip de Vilarenc Zenit abans que siguin visibles. Aquest procés triga menys de 1 setmana.

Perquè siguin acceptades les ofertes han de complir els següents requisits:

 • Establir clarament el producte/servei que inclou l'oferta.
 • Establir clarament les condicions de l'oferta: període de vigència, a qui va dirigida, etc.
 • Establir clarament l'avantatge que s'aconsegueix respecte les condicions normals. Per exemple un descompte en preu o un servei addicional.
 • No ha d'existir per part del proveïdor durant la vigència d'aquesta una oferta igual o millor en un altre canal públic, per exemple en la seva pàgina web.

Podràs donar de baixa quan vulguis una oferta, però no podràs modificar-la.

Accés a les ofertes destacades

Els usuaris actius de VilarencZenit podran accedir a les teves ofertes destacades.

El primer contacte sempre s'haurà de fer des de vilarenczenit.cat i el començarà l'usuari. Per fer-ho l'usuari necessitarà un codi de promoció que podrà sol·licitar per a una oferta concreta des de vilarenczenit.cat. Aquest codi se li donarà sempre que aquest usuari sigui actiu, estat que calcularà el sistema en funció de l'activitat recent de l'usuari.

Com a proveïdor rebràs des de vilarenczenit.cat la sol·licitud per part d'un usuari d'una oferta. A partir d'aquí la relació i prestació del servei és lliure entre tu i l'usuari.

Opinions

La forma que els usuaris podran valorar la qualitat dels teus serveis i de les ofertes que has presentat serà mitjançant una opinió, sempre que hagin accedit a alguna de les teves ofertes.

Aquestes opinions seran públiques i visibles en la secció d'ofertes destacades.

Obligacions com a proveïdor destacat

El fet de ser proveïdor destacat no generà cap obligació. La idea és que com a proveïdor destacat siguis el principal interessat a presentar ofertes atractives i complir després amb un bon producte/servei d'acord a les expectatives generades. D'aquesta forma captaràs clients i negoci, i VilarencZenit podrà oferir millors avantatges als seus usuaris.

Dinamització

Malgrat no ser obligatori com a proveïdor destacat podràs ajudar a dinamitzar l'espai físic de VilarencZenit. Per fer-ho se't demanarà que proposis un cop a l'any un taller/xerrada que consideris atractiu respecte els temes del teu camp d'actuació. Aquesta formació la podràs aprofitar per fer difusió de les teves ofertes destacades.


Com començar?

Cal ser usuari de Vilarenc Zenit per ser proveïdor destacat.
És 100% gratuït.

Ser usuari registrat té molts beneficis, aquí tens la llista completa avantatges Vilarenc Zenit.

O si ja ets usuari, si us plau entra en el teu compte.