Mentoring

Vols ser Mentor?

Tens molts anys d'experiència professional i els vols posar a disposició d'altres? Disposes de temps lliure o estàs jubilat/da?

Vols disposar d'un Mentor?

Consulta la llista de mentors disponibles per a veure si podeu establir algun tipus de cooperació:

Secot

Voluntariat Senior d'Assessorament Empresarial.

David Rodriguez

Programador con 10 años de experiencia en el sector online
Startups, CTO, Arquitectura DB, Programació Web

Xavi Gimeno

Em dic Xavier Gimeno i sóc creatiu publicitari. He treballat durant 15 anys en grans agències de publicitat. He creat campanyes per Audi, Volkswagen, Seat, La Caixa, Maggi, Nesquik, ALDI, Fujitsu, Vueling, Jägermeister, Adidas ... Durant tot aquest temps he construït marques, he creat campanyes de posicionament, institucionals, plataformes de comunicació i accions especials. Actualment, sóc freelance i segueixo construint marques que connectin amb la gent. En definitiva, que les persones vulguin comprar el teu producte i no el d'un altre.
Em dic Xavier Gimeno i sóc creatiu publicitari. He treballat durant 15 anys en grans agències de publicitat. He creat campanyes per Audi, Volkswagen, Seat, La Caixa, Maggi, Nesquik, ALDI, Fujitsu, Vueling, Jägermeister, Adidas ... Durant tot aquest temps he construït marques, he creat campanyes de posicionament, institucionals, plataformes de comunicació i accions especials. Actualment, sóc freelance i segueixo construint marques que connectin amb la gent. En definitiva, que les persones vulguin comprar el teu producte i no el d'un altre. Deixo el meu linkedin on podràs veure algo més de la meva feina. https://www.linkedin.com/in/xavi-gimeno-ronda-293b1739/