Innovació

Exportem?

12/02/2015

Segons ACCIÓ, agència per a la competitivitat de l'empresa, l'últim trimestre del 2014 s'ha arribat a xifres rècord d'exportació. Què tal si comencem a exportar? No és mala idea, però, com? Algú ens pot ajudar?

Des d'ACCIÓ ens poden ajudar en les diferents fases del procés, des de la diagnosi inicial al pla de promoció internacional. Aquest instruments ens poden ajudaran a afrontar les primeres fases de l'activitat internacional. A més, existeixen Centres de Promoció de Negocis aporten assessorament individualitzat. Actuen com una prolongació de l'empresa a l’exterior i els podem trobar en més de 90 països.

D'altra banda, ens donen la possibilitat d'involucrar-nos amb organitzacions amb interessos comercials a l'exterior que ens ajudaran en la nostra internacionalització, cosa que ens permetrà cooperar per oferir una oferta única. També la contractació pública internacional, que comprèn tots els processos d'adquisició de les autoritats públiques d'un país o de les organitzacions internacionals per adjudicar contractes d'obres, de subministraments i de serveis, està promocionada per ACCIÓ.

Pots obtenir més informació al web d'ACCIÓ, en el seu apartat d'internacionalització.