Innovació

issuu.com i les publicacions online

05/02/2015

issuu.com és una plataforma de publicació electrònica per a revistes, catàlegs, diaris i altres publicacions similars. El podríem anomenar, sense por d'equivocar-nos, com a quiosc digital gratuït. Amb més de 21 milions de publicacions, 15 mil publicacions noves cada dia i 85 milions de lectors actius, issuu.com compta amb les principals publicacions de moda, cultura emergent, arts i altres continguts especialitzats, internacionals o bé locals. Totes les publicacions són accessibles a qualsevol dispositiu, ja que es poden visualitzar des d'un ordinador convencional, a través d'un navegador, i a través de dispositius mòbils, com tabletes o smartphones, a través d'app.

Issuu va ser fundada l'any 2006 a Copenhaguen, Dinamarca, amb la voluntat de democratitzar els mitjans impresos i donar a aquells que vulguin l'oportunitat de crear revistes digitals sense sacrificar l'experiència estètica i tàctil dels documents impresos.

Amb una interfície que simula una revista o llibre obert a dues pàgines, issuu.com permet passar de pàgina còmodament o realitzar ampliacions per consultar el contingut. A més, el documents allotjats a quiosc digital és poden compartir a les xarxes socials o mitjançant el seu enllaç, descarregar i, fins i tot, incrustar a una pàgina web o entrada d'un blog. En aquest últim cas es mantenen totes les funcionalitats que fan d'issuu.com una eina agradable i còmode per llegir documents en línia.

Per començar a publicar documents a issuu.com només cal accedir al seu lloc web i realitzar la inscripció oportuna. Podràs publicar fàcilment el teu catàleg o revista en alta qualitat en pocs minuts.

Enllaços d'interès:

Web: issuu.com

App Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.issuu.android.app

App IOS: https://itunes.apple.com/app/id914453825