Innovació

Eventbrite: organització i gestió d'esdeveniments

22/01/2015

Eventbrite és un espai on gestionar esdeveniments i un servei de venda d'entrades en línia. Permet als organitzadors d'un esdeveniment planificar, establir la venda d'entrades i promoure l'esdeveniment. A més, permet fer difusió mitjançant Facebook, Twitter i altres xarxes socials directament des del lloc. D'altra banda, Eventbrite incorpora un cercador per a que qualsevol persona trobi esdeveniments gratuïts o compri entrades per a experiències de pagament.

L'empresa genera ingressos mitjançant el cobrament als organitzadors d'una quota del 2,5% de valor de l'entrada més 0,75€ per entrada. No existeixen càrrecs mensuals, costos d'inscripció ni altres tarifes. De totes formes, cal remarcar que Eventbrite és gratuït per a organitzadors, sempre que l'entrada a l'esdeveniment sigui gratuïta.

Si l'organitzador ho vol, pot gestionar els pagaments PayPal o utilitzar el cobrament mitjançant targeta de crèdit. A més, les tarifes poden anar a càrrec de l'organitzador, passar-les directament als assistents o dividir aquest pagament. En el cas de reemborsament de comandes, aquestes tarifes es retornen.

Si creus que Eventbrite pot ser interessant per a la teva empresa i vols organitzar el proper esdeveniment utilitzant-lo, pots obtenir més informació sobre els diferents serveis que ofereix al següents enllaços:

Web: https://www.eventbrite.es/
Blog: http://blog.eventbrite.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Eventbrite
Twitter: https://twitter.com/eventbrite
Google Plus: https://plus.google.com/u/0/+eventbrite/posts

També pots obtenir l'aplicació mòbil per Android i IOS:

App Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eventbrite.attendee
App IOS (iPhone): https://itunes.apple.com/es/app/eventbrite/id487922291?mt=8