Innovació

Vols crear la teva botiga online? T'interessaran els MOOC proposats

10/11/2014

Quan ens decidim a endinsar-nos al món del comerç electrònic o e-commerce topem amb un innombrable seguit de nous conceptes, termes, mètodes, bones pràctiques... sense comptar amb la legalitat actual, per suposat.

Si hem decidit crear la nostra pròpia botiga a la xarxa és una bona idea començar per posar en ordre la informació. Què és el Prestashop? I el Magento? He de fer dropshipping? Puc utilitzar el PayPal com a mètode de pagament? Com gestionaré les devolucions? Necessito un blog o perfils a les xarxes socials? Necessito un altre servidor o puc utilitzar el mateix on tinc allotjat el web?

Podem respondre aquests i d'altres dubtes rebent formació online, gratuïta i de qualitat, avalada per universitats de prestigi mitjançant els anomenats MOOC. Relacionats amb l'e-commerce, us presentem els següents:

 

Curs: Foundations of E-Commerce

Plataforma de cursos: coursera
Durada del curs: 6 setmanes (40 hores aprox)
Dedicació setmanal: entre 5 i 7 hores
Idioma: anglès

Més informació a: https://www.coursera.org/course/ntuecom

 

Curs: Comercio Electrónico

Plataforma de cursos: actívate con Google
Durada del curs aproximada: 40 hores
Dedicació setmanal: sense limitació
Idioma: castellà

Més informació a: https://www.google.es/landing/activate/formate/

 

Curs: Comercio Electrónico para emprendedores

Plataforma de cursos: unimooc
Durada del curs aproximada: 30 hores
Dedicació setmanal: sense limitació
Idioma: castellà

Més informació a: http://unimooc.com/course/curso-comercio-electronico/

 

Ara ja ho sabem, si volem començar en el món del comerç electrònic podem realitzar una formació prèvia abans d'iniciar el projecte. Ja sigui amb el suport d'una altra empresa com si el desenvolupem nosaltres mateixos, conèixer la informació disponible sobre el tema farà que tinguem més clar el que volem i així s'ho podrem fer saber als encarregats de posar en marxa la nostra nova botiga online.