Directori online

Llistat de les empreses, professionals i entitats que podeu trobar a Zenit ordenat per data de la darrera modificació.

Si voleu filtrar per sector utilitzeu el menú per sector i si voleu cercar per paraules clau, useu el cercador de la part superior.

Gestió de xarxes socials i relació amb mitjans de comunicació per empreses.
Assessoria legal, fiscal , comptable i laboral Gestoria Administrativa CIRCE Assegurançes Administradors de Finques
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és una institució pública adreçada a les persones que fa formació i dinamització lingüística. Serveis: cursos de català, assessorament i recursos lingüístics, plans lingüístics.
Art i disseny personalitzat. Transformamos tus palabras especiales en Arte. Diseños de Arte personalizados de nombres, iniciales, fechas, poemas. Regala sentimientos, con diseños que emocionan,
CO2.0 Eficiència Energètica es una consultoría que se especializa en la eficiencia energética, realizando el asesoramiento, la gestión y la realización de proyectos, así como la gestión energética de las instalaciones.
Consultoria de Planificació i Educació Financera per a les families
Serveis de gestió per l'Ampa,trobareu un servei professional que us ajudarà a gestionar diversos àmbits del vostre entorn, com la gestió econòmica, serveis de menjador, extraescolars esportives i lúdiques, xarxes socials, activitats puntuals, etc..