Directori online

Llistat de les empreses, professionals i entitats que podeu trobar a Zenit ordenat per data de la darrera modificació.

Si voleu filtrar per sector utilitzeu el menú per sector i si voleu cercar per paraules clau, useu el cercador de la part superior.

Assessorament i gestió de serveis per a les organtitzacions en les àrees de Direcció de Persones, Organització i Internacionalització.
Somos una compañía creada por profesionales procedentes del mundo de la gestión y organización empresarial, a los que nos une una misma inquietud: la aportación de VALOR AÑADIDO a nuestros clientes ofreciendo SERVICIOS INTEGRALES en la gestión y desarrollo de la empresa y su entorno.
Serveis de Formació i Psicologia, tant a les persones com a les empreses. Assessorament Empresarial. També Serveis Fotogràfics amb beatrizduran.es
La nostra empresa es dedica a assessorar persones i empreses per obtenir més clients per el seu negoci o bé la seva imatge a internet i les xarxes socials.
Som una empresa de serveis informàtics professionals, especialitzats en el muntatge, gestió i manteniment de sistemes complexos per a PYMES. Estem associats al grup informàtic Pista Cero, que ens permet poder oferir els millors productes a preus especialment competitius.
Consultoria comercial y de empresa, coaching profesional y particular, academia de formación a profesionales (directivos y comerciales), academia de idiomas y formación, Interimmanagement